Ta vare på dine bilder og fotografier

Det er kjempeviktig å ta vare på sine minner. Uansett om vi snakker lydbånd, video eller vanlige fotografier, er det veldig enkelt å miste disse. Hvor ofte har du ikke lagd et fint fotoalbum, for deretter å søle kaffe på det eller lignende? Husker du videospillerne? Hvor ofte slukte de ikke kassettene?

photographs_436653331

Vi har bevegd oss langt bort fra analog underholdning, derfor er det på tide at du omfavner den digitale verden vi lever i for øyeblikket. Du har sikkert noen gamle fotografier eller videobånd liggende noe sted? Samle dem sammen, og gjør dem om til digitale medier. Slik kan du sørge for at de aldri blir borte. Alle minner på ett sted, gjerne med backup.

Du kan selvsagt kjøpe en skanner og kopiere alle bildene du har for hånd, men man ender ofte opp med dårlig kvalitet og avklipte bilder. Fargene blir borte, innholdet falmer bort, kantene blir avkappet. Nettopp derfor er det mye enklere å gå til profesjonelle. Folk som vet hva de driver med, og som garanterer at du får et produkt i topp kvalitet. Et produkt du kan sende til slektninger og venner.

BGA Minner har holdt på siden 1993, derfor har de et veldig sterkt navn å skryte av. Med tusenvis av fornøyde kunder rundt omkring i Sverige har de nettopp begynt å tilby sine tjenester her i Norge. Rabatter, bonuser, spesielle avslag og kampanjer – slikt kan du ikke motstå. Så finn frem alle dine gamle bilder, VHS og lydbånd! Omfavne den teknologiske fremgangen og vis frem dine gamle minner neste gang bekjente kommer på besøk.