Få gode bilder til nettstedet ditt

Vil du forbedre kvaliteten på bildene på nettsiden din eller på dine sosiale medier? Apple sine mobiltelefoner jobber alltid for å gi deg den beste tilgjengelige bildekvaliteten. Dessuten finnes det mange tilbehør som kan hjelpe deg ytterligere når du skal ta det perfekte bildet. Først og fremst er det viktig at mobilen din står stødig. En Gear Universal Clip Mount vil gjøre det mulig for deg å feste mobilen din på et fotostativ. På denne måten trenger ikke du å holde mobilen med hånda di, og kan i tillegg ta bilder fra avstanden. Skal du ta action-bilder kan du velge en holder med GoPro-feste.

Godt lys er viktig

Et bra bildet må ha riktig belysning. Et ringlys vil gi deg det riktige lyset for både å filme og ta bilder. Med et slikt tilbehør har du alltid det lyset du trenger, uavhengig av lyseforholdene ute. Dessuten kan du justere lysets nyanse med Cube filters for å tilføre litt ekstra varme i undertonene. Ikke glem å bruke blitzen når du er ute i farta. Du har svært mange ulike modeller å velge fra. Skal du ta bilder ute og ikke kan ta med bildestativet, kan du alltid bruke en selfiestang. Den veier mindre og er mye lettere å ta med.

Dette må du ta hensyn til

Det finnes en rekke andre tips det er verdt å ta hensyn til når du tar bilder. Les litt mer om det (her. Det finnes en del butikker med stort utvalg for deg som leter etter tilbehør til mobiltelefonen. Som iPhone-bruker kan du også finne tilpassede tips her. Når du har alt det nødvendige utstyret, husk å bare ta mange bilder fra ulike vinkler. Det er da lettere å velge bort de som ikke ble bra fremfor å ha for få bilder å velge mellom. Velg det du ønsker å fotografere, sørg for at det er nok lys og begynn å knipse. Lykke til!